## IBPS Exam Preparation-Time and Work Part3

Get ready for online practice papers to assess your ability for upcoming exams

How much you have learnt about time and work? IBPS Exam Preparation

How much you have learnt about time and work? IBPS Exam Preparation

This video teaches you some very important concepts to solve questions based on Time and Work.

Can you solve this problem and send me the explanation and the answer in the method you were explaining.

ReplyDeleteA can lay railway track between two given stations in 16 days and B can do the same job in 12 days. With help of C, they did the job in 4 days only. Then, C alone can do the job in:

Please help me solve this in your method..

ReplyDeleteA, B and C can do a piece of work in 20, 30 and 60 days respectively. In how many days can A do the work if he is assisted by B and C on every third day?

total work is lcm of 20,30,60 means 60 units.

DeleteA's work = 3u/d

B's work = 2u/d

C's work = 1u/d

1st day A and B will work = 3+2 = 5 units

2nd day A works with C = 3 +1= 4 units

total two days work is 9 units..

2 9

2*7=14days 9*7=56units

how many units remaining 4 units .

then 4 unit will done by A & B in 4/5days...

so total work done in 14+ 4/5 days